What would you like to find?

Hammam

2024 májusától exkluzív törökfürdővel – hammam – várjuk kedves vendégeinket az Aquaszigeten!

A hammam egy évszázados múltra visszatekintő pihentető és tisztító rituálé, ami világszerte egyre ismertebbé és kedveltebbé válik. Nem egy klasszikus termálfürdő, hiszen itt – egyedülálló atmoszférájú – meleg, párás környezetben radírozással, szappanozással, vizes locsolással és masszázzsal zajlik a teljes körű megtisztulás.
A kezelés során először a vendég testét felmelegítjük a fűtött márványágyon, majd egy radírozás következik. Ezután olívaszappanos testmosást alkalmazunk habkezeléssel és levegővel töltött párnás mosdatással, melyet speciális nyújtó és lazító masszázsfogásokkal kombinálunk. A terápia közben melegvizes locsolással tartjuk nedvesen a vendég bőrét. A leghosszabb időtartamú kezelés olívasamponos hajmosást és fejmasszázst is tartalmaz. A 75, 90 és 105 perces mélyen pihentető kezelés után almateával kínáljuk meg a vendéget, valamint prémium pihenőágyat is biztosítunk részükre.

Csomagok (Wellness Világba szóló belépőjegyet is tartalmaz):

• 75 perces: locsolás, radírozás, szappanozás, 15-20 perc hátmasszázs. Ára: 29.900 Ft/fő (44.900 Ft/2fő).
• 90 perces: locsolás, radírozás, szappanozás, teljes testmasszázs. Ára: 34.900 Ft/fő (51.900 Ft/2fő).
• 105 perces: locsolás, radírozás, szappanozás, teljes testmasszázs, hajmosás és fejmasszázs. Ára: 39.900 Ft/fő (59.900 Ft/2fő).
A kezelések egyénileg zajlanak, páros kezelésekre külön napokat hirdetünk, az első ilyen május 11-e lesz.
A kezelések hétfőtől csütörtökig előfoglalással – a kezelés megkezdése előtt legalább 48 órával –, míg péntektől vasárnapig – helytől függően – azonnali bejelentkezéssel vehetők igénybe! Jelentkezni az Aquasziget wellness recepcióján, vagy +36 20 416 3600 telefonszámon lehet!

Partnereink:

Személyemelő és kosaras emelő bérlés

Lapostető szigetelés

VW és AUDI bontó

Elektromos kisautó

Tüzifa árak

Málta nyaralás

Állvány bérlés árak

Ékszerész