What would you like to find?

Házirend

 1. A fürdő létesítményeit mindenki csak saját felelősségére használhatja.

 2. A fürdő területére belépni csak érvényes belépővel lehet.

 3. A pénztárnál kiállított belépő „óra” és jegy csak a kiállítás napján érvényes és egyszeri belépésre jogosít.

 4. Az érvényben lévő árakról és a nyitva tartás rendjéről a főbejárat mellett elhelyezett tábla, valamint az árlista tájékoztat.

 5. A fürdő területére 6 éven aluli gyermekek és úszni nem tudó 14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kíséretében léphetnek.

 6. A fürdőt nem vehetik igénybe: lázas betegek, fertőző betegek, akiknek nyílt sebük van, ittas vendégek, kábítószer vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt álló személyek.

 7. A pihenőmedencék, termálmedencék használata ellenjavallt a következő esetekben: súlyos szív, keringési és légzési elégtelenség, inkontinencia, rosszindulatú daganatos megbetegedés, akut gyulladásos megbetegedés, tuberkulózis, trombózis, súlyos visszérbetegség, és terhesség esetén.

 8. 14 éven aluliak részére a pihenőmedencék, termálmedencék használata nem ajánlott!

 9. A pihenőmedencében, termálmedencékben ajánlott maximális tartózkodási idő: 30 perc

 10. A jacuzziban egyszerre maximum 8 fő tartózkodhat.

 11. Bizonyos gyógykezelések csak orvosi vizsgálat, javaslat alapján vehetők igénybe.

 12. Az úszómesterek illetve medenceőrök útmutatásait minden fürdőzőnek be kell tartani.

 13. A medencék használata előtt a zuhany és a lábmosó használata kötelező.

 14. A fürdőben elhelyezett pihenőágyakat minden vendég rendeltetésszerűen, térítés nélkül használhatja. Ágyakat csak a készlet erejéig tudunk biztosítani.

 15. Dohányozni a fürdő területén csak az arra kijelölt helyeken lehet, a Büfé melletti teraszon és a főbejárat mellett! Az épületen belül dohányozni tilos!

 16. Étel fogyasztása kizárólag az étterem területén illetve a kültéri teraszon megengedett.

 17. A medencékben és a medencék körül éles, törékeny tárgyakat használni TILOS és balesetveszélyes.

 18. A fürdő területére a vakvezető kutyák kivételével állatot behozni tilos.

 19. A fürdő területén a papucs használata kötelező.

 20. A csúszdát mindenki saját felelősségére használhatja. A csúszdát csak 100 cm vállmagasságot elérő vendégeink használhatják. A 1,5 méternél mélyebb medencéket – ahol a mélyvíz felirat ki van függesztve – csak úszni tudó vendégeink vehetik igénybe.

 21. A kül-, és beltéri gyermekmedencéket kizárólag gyerekek használhatják. A felnőttek csak indokolt esetben tartózkodhatnak a medencékben.

 22. A Szaunavilág szolgáltatásait kizárólag szauna – és kombinált jeggyel lehet igénybe venni.

 23. A szaunákban fotók és videofelvételek készítésére alkalmas eszközök (fényképezőgép, kamera, mobiltelefon) használata nem megengedett.

 24. Családi belépő vásárlása esetén, a kedvezményt igénybevevő 2 felnőtt, a gyermek(ek) szülei, nagyszülei vagy törvényes képviselői lehetnek kizárólag.

 25. A Vendég hibájából, a létesítmények nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért, balesetekért nem vállalunk felelősséget.

 26. Bármilyen rendkívüli eseményt – személyi sérülést, tűzesetet, balesetveszélyes eszköz vagy tárgy jelenlétét – észlelnek, kérjük jelezzék a személyzetnek.

 27. A medencéket csak megfelelő, fürdőzés céljára készült ruházatban lehet használni!

 28. Az értékek védelme érdekében, kérjük, vegyék igénybe értékmegőrzőinket. Az öltözőszekrényekben elhelyezett, illetve a fürdő területén őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

 29. A Létesítmény berendezési, felszerelési tárgyait rendeltetésüknek megfelelően kell használni. Aki szándékosan, vagy gondtalan magatartásával kárt okoz, attól az Üzemeltető a kár megtérítését követelheti. Aki a belépő megváltása nélkül próbál szolgáltatást igénybe venni, azzal szemben a Társaság szabálysértési eljárást kezdeményezhet.

 30. A fürdő területén jogtalanul (érvényes belépő nélkül) tartózkodó személy a napi belépőjegy megváltásán túl 5. 000 Ft pótdíj megfizetésére is kötelezhető. Parkosított területeken, valamint a medencékben történő szemetelés és szennyezés esetén a takarítási- és víztisztasági költségek megfizetésén túl 5. 000 Ft pótdíj is felszámítható.

 31. A Vásárlók könyve (Panaszkönyv) a recepciónál áll a Vendégek rendelkezésére. Az Üzemeltető vezetője köteles a panaszt, észrevételt, javaslatokat a vonatkozó szabályok szerint kivizsgálni, illetőleg annak alapján intézkedni. Egyéb bejegyzésre a Vendégkönyv áll a látogatók rendelkezésére.

 32. Hangoskodással, erkölcstelen viselkedéssel kérjük, ne zavarják a többi vendég nyugalmát! Aki többszöri figyelmeztetés ellenére sem tartja be a fürdő Házirendjét, azt az úszómesterek, medenceőrök felszólíthatják a távozásra.

 33. A Házirend betartása minden a fürdő területén tartózkodó Vendégre nézve kötelező.

 34. A szolgáltatások igénybevétele a Házirend egyidejűleg történő elfogadását jelenti.

 35. A medencetérben utcai cipő viselése TILOS!

 36. Pénztárzárás a nyitva tartási idő vége előtt 1 órával történik.

 37. A medencéket elhagyni zárás előtt 15 perccel szükséges.

Kérjük fentiek betartását!
Élményekben gazdag szórakozást, kikapcsolódást kívánunk!

Szabályzatok, házirendek:

Partnereink:

Személyemelő és kosaras emelő bérlés

Lapostető szigetelés

VW és AUDI bontó

Elektromos kisautó

Tüzifa árak

Málta nyaralás

Állvány bérlés árak

Ékszerész