What would you like to find?

Kleopátra pihenő

Az exkluzív Kleopátra pihenő teljes feltöltődést, érzéki kényeztetést kínál azon vendégeknek, akik zavartalan körülmények között testük és lelkük megújulására vágynak. A pihenőszobában extra méretű franciaágy, ágy feletti mennyezeti szolárium, pezsgőfürdő és masszázságy található, melyhez egy fürdőszoba is tartozik.
A vendégek további kényeztetése és a kellemes hangulat megteremtése érdekében pezsgő, üdítő és gyümölcs bekészítéssel is kedveskedünk. Emellett fürdősót, valamint puha, testet-lelket melengető törölközőt és fürdőköpenyt is biztosítunk.
A pihenő helyiséget igénybe vevő vendégek az Aquasziget Esztergom további két részlegét – az élményfürdőt és a wellness világot – is korlátlanul használhatják.
A pihenőszobát előjegyzés útján – személyesen a wellness recepción, vagy a +36204163600 telefonszámon – lehet igénybe venni. A királynői pihenő 4 órára vagy akár egész napra is kibérelhető!
A Kleopátra pihenőszoba ára 4 órára 19.000 Ft, míg egész napra 28.000 Ft. Az ár az alábbiakat tartalmazza: kombinált páros belépőjegy, fürdősó, törölköző, fürdőköpeny, valamint pezsgő, üdítő és gyümölcs bekészítés.

Partnereink:

Személyemelő és kosaras emelő bérlés

Lapostető szigetelés

VW és AUDI bontó

Elektromos kisautó

Tüzifa árak

Málta nyaralás

Állvány bérlés árak

Ékszerész