What would you like to find?

Hírek

Kedves Vendégeink!

A kültéren az őszi/téli időszakban (amíg az időjárás engedi) az úszómedence és a termálmedence működik folyamatosan, a többi medence már üzemen kívül.

——————————————————————————————————————————————————————

Országos vízipisztolycsata beszámoló

Sikerült a rekordállítás, sőt rekorddöntés is lett a Magyar Fürdőszövetség által szervezett akcióban, az országos vízipisztolycsatában. Az augusztus 19-re meghirdetett programhoz a Fürdőszövetség 37 tagfürdője csatlakozott, országszerte kerekítve összesen 5900 (+/-10% hibahatárral) fürdővendég vett részt valamelyik strandon a fergeteges vízipisztolycsatában. Ezzel két új rekord is született a helyszínek számát és a résztvevők számát is illetően.

1.      Rekordot állítottunk fel a helyszínek számát tekintve, 14 órától – 15 percen át – vízipisztolycsata folyt országszerte 37 helyszínen. (Eddig ez egy-egy önálló helyszínen történt.)
2.      Új rekord született a Magyarországon egy időben legtöbben vízipisztolycsatát játszó fürdőzők száma: kerekítve összesen 5900 fő (a hitelesítési jegyzőkönyv szerinti +/-10% hibahatárral).
3.      Egyúttal pedig a rekorddöntés is sikerült az egy helyszínen vízipisztolycsatát játszók számát tekintve. Túlszárnyalva a szigetvári fürdő eddigi rekordját a mostani új rekord kerekítve 1200 fő. Helyszíne a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdő.
A rekordokat a Magyar Rekord Egyesület irányította és hitelesítette.
Az esztergomi Aquasziget Élményfürdőben 216 Fő vett részt a vízipisztoly csatában, ezzel a 37 fürdőből a 6.-ak voltunk a csatázók számában!
Remek buli volt! Köszönjük a lelkes és aktív részvételt!

Partnereink:

Személyemelő és kosaras emelő bérlés

Lapostető szigetelés

VW és AUDI bontó

Elektromos kisautó

Tüzifa árak

Málta nyaralás

Állvány bérlés árak

Ékszerész